Entrenament d'hoquei patins

Tot sobre l'entrenament d'hoquei patins

RECUERDA QUE PUEDES UTILIZAR EL "TRANSLATE"
( derecha de la pantalla ) PARA TRADUCIR EL BLOG AL IDIOMA QUE DESEES.

dimarts, 29 de maig del 2012

L’entrenament de la força quan no disposem de materials específics... o quan volem retrobar-nos amb l’essència de l’entrenament.



La constant evolució tecnològica i material que ens envaeix el mercat del coneixement ha fet que de vegades no sabem retrobar-nos amb els orígens , lo essencial, lo bàsic, i ens trobem orfes d’idees a l’hora fer una tasca de la qual segurament els nostres pioners varen ser molt més valents, segurament moltes vegades deixant-se portar per la intuïció i el coratge.  

Pel que fa a l’entrenament de la força en tenim un bon exemple. El guany de força l’adquirim sempre a partir de vèncer una resistència que amb més o menys destresa l’assolirem a partir de la repetició, de la constància i de la continuïtat en el nostre treball, però en qualsevol cas aquest és un requisit d’exigència que  demanem al nostre sistema muscular. I per aconseguir-ho el fet prioritari és que cal tenir les eines i el material necessari a punt, però quan de vegades no disposem d’aquestes mínimes condicions a les hores és quan hem de “tirar” de la nostra imaginació.

Val a dir que afortunadament en l’actualitat ens trobem cada vegada més amb instal·lacions esportives molt més preparades que abans, i pot arribar a ser fàcil gaudir de gimnasos equipats amb tota una sèrie de maquinaria específica que ens permet descobrir el millor exercici per cada cas. Però també és una realitat que molts equips esportius no disposen ni de l’espai, ni de les condicions, o potser ni del temps per a fer-ho...!

Entenc que per a millorar la força específica, a part del que puguem fer al camp o a la pista amb els jugadors cal també un treball complementari al gimnàs que ens permeti assolir la força justa a partir d’un treball dirigit i que ens ha de dur  el component d’eficiència muscular..............


¡ Aquí us deixo un tast...!   


1 comentari:

  1. Bons! Els exercicis de recolzament en superfícies inestables van molt bé per implicar en gran mesura tota la musculatura estabilitzadora del tronc. Important per a persones que pateixen dolors lumbars.

    ResponElimina